Legal Notes
Molines Patrimonis

Legal Notes

Propietat / Editor
molinespatrimonis.com és una web editada per CASA MOLINES, S.A. El conjunt de la web, pàgines i continguts, són propietat de CASA MOLINES, S.A.
Per a més informació podeu consultar la web: http://www.molinespatrimonis.com

Contacte administratiu: administracio@molinespatrimonis.com

CASA MOLINES, S.A
Domicili social : Carrer Les Canals, núm. 7 - Andorra la Vella
Correu electrònic : administracio@molinespatrimonis.com

Allotjament web
molinespatrimonis.com està allotjada en els servidors de la societat OVH, S.A.S..
Per a més informació, podeu consultar la web: https://www.ovh.com.
Per contactar amb l’empresa, utilitzi el correu electrònic següent: hosting@ml.ovh.net.
CASA MOLINES, S.A declina qualsevol responsabilitat derivada de la interrupció eventual de molinespatrimonis.com i dels seus serveis.

OVH, S.A.S
Domicili Social : 2 rue Kellermann - 59100 Roubaix - França
Telèfon : +33 9 72 10 10 07
Correu electrònic : hosting@ml.ovh.net

Concepte / Creació
El conjunt de la web molinespatrimonis.com, concepció, carta gràfica i aplicacions, han estat creats i desenvolupats per Web Factory Andorra. Per a més informació, podeu consultar la web: http://www.web-factory-andorra.com.
Si desitja contactar amb Web Factory Andorra, utilitzi l’adreça de correu electrònic següent : ebarse@webfactoryandorra.com.

L’Agència Web Factory Andorra, S.L
Domicili Social : Av. Meritxell, nº 9, 3-1, AD500 / Andorra la Vella
Telèfon : +376 860 506
Correu electrònic : ebarse@webfactoryandorra.com

Funcionament de la web

Les pàgines i el contingut de la web han estat generats amb la plataforma lliure SPIP, distribuïda sota llicència GNU / GPL (General Public License). Aquesta plataforma és de lliure accés i pot servir a la creació de qualsevol web. Per a més informació, consulti la web: spip.net.

Continguts i drets de reproducció

En aplicació de la normativa vigent i, excepte menció explicita contrària, el conjunt de continguts de la web (text, imatges, vídeos i qualsevol altre media) queden protegits pels drets d’autor.
Queda estrictament prohibida qualsevol reproducció, total o parcial, dels continguts de les pàgines de la web sense autorització expressa de CASA MOLINES, S.A.

© Copyright 2018 CASA MOLINES, S.A | Tots els drets reservats.

Protecció de dades
De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, relativa a la protecció de dades personals, els usuaris del lloc web molinespatrimonis.com queden informats del següent:
Amb la finalitat d’oferir un millor servei i facilitar la navegació, el número de pàgines vistes, el nombre de visites, així com l’activitat dels usuaris en el lloc web i la freqüència d’utilització d’aquest seran objecte d’anàlisi. El web disposa d’un mòdul d’enregistrament dels usuaris, dels contactes, de concursos i campanyes màrqueting que recullen dades personals dels usuaris i els integra en el fitxer CLIENTS gestionat i custodiat per CASA MOLINES, S.A. Si un usuari participa en algun dels procediments esmentats, concursos o campanyes, CASA MOLINES, S.A conservarà les seves dades de caràcter personal prenen les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb la legislació aplicable.
En aquest cas, l’usuari podrà exercir els seus drets i, en particular, el dret d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals, així com revocar el consentiment donat a la cessió de les seves dades.

 Andorra Mountain Music 2022

Zoom

Andorra Mountain Music 2022

Parking spaces for rent

News

Parking spaces for rent

17.11.2021

Parking spaces for rent right in the city centre.
Parking spaces for rent in the Pont de Paris area in Andorra la Vella. Individual and double (...)

Read more
All news